analytics

onsdag 30 juni 2010

Bild från: www.sr.se

Om du missat sommarprataren Pär Johansson, grundare av Glada Hudikteatern, och hans sommarprat - gå in här och ta tiden, skratta och ibland tårögt lyssna... Absolut lyssningsvärt :) Här hittar du sommarpratet!

Statusrapport

Slipdamm, spackel, svett och tårar ... nej så hemskt är det väl inte, men inte är det här förarbetet roligt :( men det ska väl bli desto bättre när det är klart hoppas jag!

Regnat rejält idag och åskat - vilket innebär att Ozzy absolut ska vara ner i källarvåningen med Ellis. Han är så rädd för åska och smällar. Tycker riktigt synd om honom. Ja, lite bilder från dagen i alla fall :) Vill passa på att skicka med en av de bästa låtarna just nu - i alla fall enligt mig! Sätt volymen på högsta och dansa :)

Nya tag...

Nä, nu är det dags för att ta nya tag med bloggen :) Känner att med ledigheten kommer lusten att fota och skriva... så nu blir det andra bullar. Tills dess lyssna - en ny favorit :)
Kram!

måndag 14 juni 2010

söndag 13 juni 2010

Note to myself...

Sommarkolatårta - ska bakas i sommar! :) Någon som vill komma och smaka? Receptet hittar ni här...

lördag 12 juni 2010

Sommarens drink(ar)?

Kanske blir det här sommarens drink? Eller den här? Kanske denna? Eller varför inte?

Årets sommarpratare

Finns det något mer somrigt än att ligga i solen, ett välkänt intro, och en härlig sommarpratare. Varje år säger jag att i år ska jag lyssna varje dag, men så blir oftast bortglömt, men de dagar då jag verkligen lyssnar - då känns sommaren i hela kroppen. Här hittar ni hela listan med sommarpratare 2010!

Grundskolestudent :)

Ja, så var grundskoletiden över - Ellis har gått ut åk 9. En jättefin avslutning med både skratt och tårar. Det är alltid sorgligt att skiljas från sina kamrater... men samtidigt spännande att gå vidare til nya utmaningar!

Vi har i alla firat Ellis "grundskoleexamen" med en härlig familjemiddag här på altanen. Mormor, morfar, moster, morbror, kusinerna, Ellis pappa och två yngre brorsor och så jag och Peter - och Ozzy... alla firade vi Ellis jättefina jobb och betyg! Grattis Ellis - jag är så stolt över dig!


Härlig buffé och avslutades självklart med mormors jordgubbstårta. Nu är sommarlovet och sommaren här på riktigt!