analytics

lördag 24 september 2011

Mysa och shoppa

Det ska jag och Ellis ägan oss åt i helgen. Om en timme åker vi till Västerås. Där ska vi bo på Hotell Etage. Har aldrig varit i Västerås, men fått för mig att det ska vara en väldigt mysig stad och strosa omkring i. Hoppas att hitta någon fin inredningsbutik - kanske det blir ett inköp med tanke på nya huset :) Är väldigt nyfiken på Tullhuset Living!

Lite musik på vägen. Fantastiska Adele!

Önskar er alla en fantastisk helg!

fredag 23 september 2011

Hemnet

Ja, nu är det "på riktigt". Vårt radhus är ute på Hemnet - och vi håller tummarna för att hitta den rätta köparen :)

fredag 16 september 2011

Nya vyer...


Bilderna är mäklarens från hemnet.se

Nu är det klart! Vi flyttar till ett hus och lämnar vår radhuslänga. Det blir i december, så det är en del att fixa innan... nu ska vi börja med att sälja vårt radhus - och håll tummarna för att det går bra!

onsdag 14 september 2011

Nu händer det roliga saker här hos oss! :) Berättar mer när allt är på plats!

måndag 12 september 2011





Såg Jägarna 2 igår. Gillar man action blandat med fantastiska miljöer så är detta ett filmtips! Väldigt spännande emellanåt; och hur bra är inte Lassgård och Stormare...


söndag 11 september 2011

Det var en vacker höstdag uppe i mina föräldras stuga i Hälsingland. Men vi var där för vår älskade Laban - vår lille kattkille - skulle begravas och det var väldigt ledsamt... när vi kom hem så kördes nyheterna gång på gång - och först förstod jag inte riktigt vad som hade hänt... men till slut insåg jag ju det helt ofattbara... samma känsla som terrordådet i Norge för en tid sedan... allt känns bara helt uppdiktat och att inse faktum tar ett tag.

Att det nu gått 10 år känns lika ofattbart det...

B - L - O - SSA...

Tro det eller ej - glöggtider närmar sig! Nu finns Blossa 2011 att beställa - och vad lätt det var att klicka hem två flaskor! Årets smak är kaffe och flaskan har en ny snygg design.
Jag har köpt Blossas årgångsglögg ett antal år nu, och vi har nog aldrig druckit upp glöggen eftersom vi inte är några stora glöggdrickare, men på något sätt känns det speciellt att öppna flaskan och prova smaken just för iår!

Här beställer du glöggen - och kan även läsa mer om årets smak. God Jul på er!

torsdag 8 september 2011

Keep on walking...

Varit i Gimo idag hela dagen... återträff med några från min ledarskapsutbildning som jag gick i våras. Kanon att få träffa dom och prata, dela tankar, fråga, få råd och samtidigt se en del av företagets verksamhet :)

Hade mina nya boots och oj, vad ont jag har i "trampdynorna". Lite för höga för att inte ha en halvsula i och lite för höga för att gå en hel dag - men snygga är dom :)

Sista arbetsdagen för veckan i morgon. Men hur fort går tiden egentligen? Har möten hela dagen fram till kl 15 i morgon. Inte alls bra, men så blir det ibland. Ser i alla fall fram emot helgen så vi ska till en god vän och umgås! Käk, öl och snaps har utlovats... mums...

Mitt i veckan...

Just nu  - som ni säkert märkt - duggar inte inläggen så tätt om man säger så. Nya jobbet tar mycket tid, energi och tankar samtidigt som jag hela tiden lär mig saker om mig själv, om vår verksamhet och de jag har som medarbetare... och väljer jag bort bloggandet.
En avkoppling som jag - och Mr P - hittat och som blivit lite av en fluga hos oss - är Alfapet på nätet. Betapet! Hur kul som helst och lite tankearbete som enbart handlar om ord och att klura. Lagom aktivitet på kvällen!

Träffade två fina flickor i går för en bit mat och prat. Blev många skratt och det kändes som om vi träffades igår - fast det säkert gått mer än 10 år! Tack Ann-Katrin och Kerstin för en trevlig kväll. Nästa gång träffas vi hemma hos mig och fortsätter att skratta!