analytics

söndag 8 augusti 2010

En föraning av höst...

Vaknade först i morse. Peter och Ellis sov så skönt, så jag gick upp och ut med Ozzy. Det var jätteskönt ute och för första gången den här sommaren så fick jag den där föraningen av höst - ni vet när man går längs skogskanten och så doftar det plötsligt av svamp :) Hmm, en bloggare skrev att "hoppet från sommarbranten till höstkanten är stort" och det ligger något i det. Det har varit en fantastiskt fin sommar, men hösten är nog min favoritårstid så jag ser fram emot den!

Igår fick vi äntligen upp hyllan i sovrummet där Peters alla filmer ska samlas. Det tog liksom stopp med att göra klart sovrummet i sommar... vi saknar fortfarande lampor, gardiner, överkast... Kanske inspirationen kommer tillbaka med höstluften!

2 kommentarer:

MonaR sa...

Ibland blir det så där...att det liksom kommer av sig ! Desto bättre..då kanske "saker" mognar fram ! Vårat vardagsrum är inte klart fast det var färdigt för 1 års sen ;))

Nettan sa...

Jag älskar också hösten! Ibland betraktas jag som en alien och ifrågasätts när jag inte är så förtjust i värmen. Solen men inte hettan...
Just nu ser jag fram enot en solig och härlig höst med mycket frisk luft!
Kram
Nettan