analytics

söndag 12 september 2010

Slow sunday

De vackra bilderna är tagna av Minna Mercke Schmidt. Gå in på hennes hemsida och njut av allt det vackra: http://blomsterverkstad.blogspot.com/

Har verkligen inte gjort mycket idag. Fick litet ryck på eftermiddagen och slängde alla sommarblommor på komposten. Har också plockat ihop dynor och sommarfiltar. Nu fram med lite mörkare färger - vi använder ju vår altan långt in på hösten, så det känns lite mysigt att "murra" till det lite...

Var till handelsträdgården här i vår lilla stad. Ville köpa blommor till bron och till altanen. Var sugen på några sköna blomarrangemang i stora krukor, men stor besvikelse. De hade verkligen inget kul. Ljung i två olika sorter fanns, men sen var det inte mycket mer... åker till favoriten vid storsjöns strand i morgon. Där brukar jag hitta det jag vill ha:)Hittade i alla fall inspiration till härliga höstblommor på nätet!

Avslutar helgen med en skön låt! Ha en bra vecka så ses vi här på nätet...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så inspirerande!
Kram Malin

lottens vita och gröna sa...

superfin blogg du har! har suttit nu en lång stund och beundrat dina inlägg, kommer tebaks...
varmkram lotten

Två systrar sa...

hej Åsa! Ja den lyktan är magisk! vi har inga inne just nu men ska beställa i veckan! den finns i tre stlk. vi skickar på posten och du betalar porto och sätter in pengarna på vårat bg! Hör av dig på villavintage@home.se om du vill! / Charlotte :-)

Åse - Interiörguiden sa...

Hittade till din blogg av en tillfällighet och har fastnat här och tittat runt, vad mycket fint du visar. Hit kommer jag att komma igen.