analytics

lördag 2 april 2011

Längtar till våren - och idag är det mulet och trist...

I brist på sol ute så letade jag uterums- och altaninspiration hos andra på nätet. Och se vad jag hittade :) Alcro har fina inspirationsbilder på sin sida. Bilden ovanför är väl lite otippad så här i mellansverige med ostronskal (?), men det är hur som helst en vacker bild...Kul med en uteplats byggd mitt i trädgården. Gillar det svarta och enkla tillsammans med olivträdet i en stor korg, snygga trälådorna... bra inspiration!

...och sen en bild från Styleroom. Peter - lite så här tänker jag med soffor på vår taklösa del. Vad tycker du? Sedan snyggt med de små träden... något att tänka på kanske för oss?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Åsa det var skitsnyggt, men tror du att P får till det? Hi hi hi han är ju så gör go och fixar väl det mesta. Du är så duktig på din sida och visar oss massor med fina saker. Me like that. Kollar varje dag om du lagt upp något nytt, fortsätt i samma läckra stil som du har här på din blogg. Kram från mig till dig/Pia i Storvreta

P sa...

Jamen inte kan jag sånt där, de blir till att handla (på kredit), men jag e lite tveksam till såna möbler...tror inte de håller helt enkelt, skulle det inte bli en träsoffa, ny grillplats m.m. på altanen?
// P