analytics

lördag 30 januari 2010

Sommar för länge sedan...

När jag växte upp spenderade vi många av våra sommarsemestrar på Öland. Kommer ni ihåg Eriksöre Camping? "KG till receptionen", promenadbingo varje dag och goa släkten som kom från Kalmar och grillade varmkorv... i massor... :)
Ballerinakex, jordgubbar i ett blått durkslag och snäckor på tork.


Jag kommer ihåg att jag samlade snäckor i timmar. Ett cyklop och jag kunde hålla på hur länge som helst! Vi hade tält och en liten bil. Ett år kommer jag ihåg en ljusblå folkvagnsbubbla. Jag tror att jag hade min uppblåsta delfin på taket :)

Somrarna på Öland tog slut när vi systrar blev äldre, men när E var liten så var vi där med M&M. Bodde i Kalmar hos goa släkten, men åkte över till Öland. Ölandsgubbar går inte av för hackor!

Ett ställe som jag gärna besökte var Paradisverkstaden i Färjestaden på Öland. Dels fanns ett fantastiskt hus med försäljning, utställning och en jättefin trädgård. Men ännu bättre, det fanns en 2:a sorteringbutik som var mitt mål. Jag har nog en lampa och ett par ljuslyktor kvar sedan dessa besök. Men jag tycker fortfarande lika mycket om deras Paradisprodukter... Bilder hittade på paradisverkstaden.se