analytics

fredag 2 april 2010

Glad påsk!

Härligt med en extra lång ledighet! Först påskhelgen, sedan åker jag och Ellis till Stockholm onsdag-torsdag. Bara mysa, shoppa, gå - väldigt mycket förmodligen :) - och bo på hotell!
Just nu känner jag mig väldigt trött. Det har varit väldigt mycket nytt på jobbet en lång tid och trots att det är så himla kul så känner jag mig lite sliten :( Så några extra dagars ledighet blir toppen!


Ja, väggen i köket är klar! Vi var och köpte en vägghållare för tv:n igår. Nu ska den förpassas från pallen (där den stått i 1 1/2 år!) till väggen. Perfekt! Lägger ut bilder när allt är klart!

Hallen är fortfarande inte fixad. Köpte ju en lampa och är inne på att fixa en "tavelvägg", men har inte tagit mig för med det - men det kommer så småningom...

I helgen blir det i alla fall lite god mat och en och annan god dessert. Funderar på denna gula påskdessert som finns med i senaste numret av ! Tänkte också prova denna paj där receptet kommer från Zetas trädgårdscafé. Men byta ut björnbär och lime mot stora blåbär. Tipset hittade jag hos Enmammasdag-Helena
På återseende under påskhelgen! Sköt om er!