

4 äggulor
0,5 dl ljust muscodavosocker
1 burk dulce de leche
5 dl vispgrädde
2 äggvitor
Hur du gör sedan kan du läsa här!
Inredning, rust, färg och form i vårt radhus här i Skogsfrun. Livets goda i form av att laga mat och till det dricka ett gott vin, umgås med familj och vänner. Den vardagliga lunken tillsammans med sambon Peter, tonårsdottern Ellis och hunden Ozzy...
4 äggulor
0,5 dl ljust muscodavosocker
1 burk dulce de leche
5 dl vispgrädde
2 äggvitor
Hur du gör sedan kan du läsa här!
1 kommentar:
Dulche de Leche är också min favvo. Det är liksom barndomssmak för mig... Min mamma brukade ofta använda det i olika bakverk i Ryssland...
Ha en fin helg!
Bor du i Gävle?
Jag bor i Sandviken...
kram
Lana
Skicka en kommentar