analytics

onsdag 29 december 2010

Förändring och inspiration

Återvänder då och då till Alvhem mäklarfirman i Göteborg som har såna vackra bilder på de objekt de har sålt eller har till salu. Här kan man hämta mycket inspiration! Man funderar ju faktiskt hur många fina lägenheter det finns i dessa delar av Göteborg - en hel del verkar det ju som! Undrar också hur mycket som man stylar bilderna? Skulle vara roligt att vara med :)

Det blir definitivt ett vitt kök nästa gång. Om man bara byter skåp och luckor - det kanske inte blir så himla dyrt? Bänskivor, vitvaror och blandare har vi ju redan - likaså alla handtag -likadana som på bilden...

Är väldigt förtjust i taklampan i sovrummet. Något liknande skulle jag vilja ha ovanför bordet på altanen. På Granit finns det en ljusslinga med stora glödlampor och svart gummi som länkar ihop dessa (den finns på en bild nedanför). En sån slinga skulle man kunna fixa något liknande med...

Snyggt golv. Hur går det med vårt köksgolv P? Kommer det att fixas nu i vår? Kanske något mörkare som det här på bilden ovanför... men hur praktiskt är det egentligen med en hund som hårar vita hårstrån?!

Här ser ni slingan från Granit som jag pratade om...

Har lust att byta ut vårt vardagsrumsbord mot något mindre och "roligare". Tänk att hitta gamla brädor och spika ihop en skiva som på bilden här ovanför... eller betsa vanliga brädor så de får lite patina... får hålla utkik efter ett lämplig bordsunderrede så får man se vad som händer... ;)

Kolla in golvlampan! läcker! Mio har något liknande nu på sin rea. Även webshopen Carlssoninteriör har en snygg modell på ingång.

Ett sånt här bord såg jag på återvinningsstationen här i Sandviken. Stod faktiskt länge och tänkte om jag skulle plocka upp det - men tänkte att vi har ju redan en hel del saker så det är onödigt - men kolla vad snyggt det blir med lite målarfärg! Nästa gång plockar jag upp ett fynd!

Inga kommentarer: